Geen blog missen? Sluit je aan bij onze kattencommunity!

25 jaar FELIWAY: verhalenwedstrijd 🎉

[De verhalenwedstrijd is gesloten. Bedankt voor jullie deelname]
Kattenliefhebbers over de hele wereld doen mee aan onze verhalenwedstrijd. Honderden mooie, grappige en emotionele kattenverhalen zijn op onze website te lezen. J
e hebt nog een paar weken om mee te doen aan onze verhalen wedstrijd, ook wel de 25 jaar FELIWAY Award genoemd. Neem deel aan een van de twee categorieën: Kattenouder of Kattenprofessional.

Meedoen is zeker de moeite waard! 🎁 Je maakt namelijk kans op mooie prijzen, waaronder een jaarvoorraad FELIWAY Optimum ter waarde van €380,-, een verrassingspakket voor jouw kat én de internationale hoofdprijs van €2500,-!

Kattenverhalen

Stuk voor stuk sturen jullie prachtige verhalen in. Kattenverhalen die het waard zijn om gevierd te worden!

Schermafbeelding 2021-07-22 om 14.41.06Wil je ook kans maken op de mooie prijzen en jouw verhaal delen met andere kattenliefhebbers? Ga dan naar onze wedstrijdpagina om een foto en het bijzondere verhaal van jou en je kat in te dienen. Meedoen kan t/m 1 september!

Heb je geen kat, maar wil je wel deelnemen aan onze wedstrijd? Dat kan :) Laat je stem achter bij het verhaal dat jou het meest raakt!

Klik hier om jouw verhaal in te dienen of jouw stem uit te brengen:

UPLOAD MIJN VERHAAL

 

Ook kattenprofessionals vieren feest met ons!

Kattenprofessionals dragen elke dag weer bij aan het welzijn van onze katten. Wij zijn trots dat zij al 25 jaar FELIWAY inzetten om stress bij deze katten te verminderen. 

Wij vinden het dan ook geweldig om berichten te ontvangen van kattenprofessionals over de hele wereld die ons vertellen over hun ervaringen met FELIWAY en hoe FELIWAY de katten ondersteunt waar zij voor moeten zorgen.

Deze video is een complicatie van hun inzendingen die we graag met je delen:

 

We zijn verheugd om het 25-jarig jubileum van FELIWAY te vieren en we willen alle kattenliefhebbers en gepassioneerde wetenschappers bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt.

Laat een reactie achter

Geen blog missen? Sluit je aan bij onze kattencommunity!