Geen blog missen? Sluit je aan bij onze kattencommunity!

En de nationale winnaars van de 25 jaar FELIWAY Award zijn...

🥁..TROMGEROFFEL.. 🥁 Eindelijk is het zover! We zijn verheugd dat we de NATIONALE winnaars van de verhalenwedstrijd, de zogeheten 25 jaar FELIWAY Award, bekend mogen maken!

Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen! Er zijn zoveel geweldige verhalen gedeeld en kattenliefhebbers hebben massaal op hun favoriete verhaal gestemd.

De juryleden hadden een moeilijke taak om uit onze fantastische finalisten een nationale winnaar te selecteren. In de categorie kattenouders en kattenprofessionals is er een winnaar naar voren gekomen die Belgi¨e zal gaan vertegenwoordigen tijdens de internationale ronde! Zij strijden samen met de nationale winnaars uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Denemarken om de hoofdprijs!

Na beraadslaging van onze 6 koppige jury kunnen we nu de resultaten voor België bekendmaken..

De nationale winnaar in de categorie kattenouders is…


De nationale winnaar in de categorie kattenprofessionals is…

 

Van 💜e gefeliciteerd aan de winnaars!
De jury gaat zich nu beraadslagen over de nationale winnaars en zal een internationale winnaar kiezen voor elke categorie. We wensen Lisa en kat Gizmo en de medewerkers van Dierenartsencentrum Het Park onwijs veel succes!

De internationale winnaars worden bekend gemaakt tijdens de grote online FELIWAY show op 25 november. Hét evenement gemaakt door kattenliefhebbers voor kattenliefhebbers. En jij kan daar ook bij zijn! Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. We kunnen al verklappen dat je elke 5 minuten kans maakt op een FELIWAY Optimum verdamper! We hopen je daar te zien!

Feliway_25_Emailing_elements_Save the date_Footer blog

Via de nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van dit evenement voor kattenliefhebbers? Meld je hier aan voor onze levendige kattencommunity:

Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Geen blog missen? Sluit je aan bij onze kattencommunity!