Vil du abonnere på vores blog?

Online KatteTræf: Hvordan du skaber en bedre relation med din kat på 10 dage

Hvilke forventninger havde du til livet som katteforælder? Blev relationen med din kat som du havde håbet på? Hvordan er jeres relation?

Den 14. maj 2024 er det igen tid til Online KatteTræf med den svenske, certificerede katteadfærdsrådgiver, Susanne Hellman Holmström. Denne gang fortæller Susanne, hvad du kan gøre for at skabe en endnu bedre relation med din kat og få den til at gøre, hvad du vil og ønsker - så længe det ikke overskrider kattens grænser, naturligvis. 

Du kan sikre dig en plads til eventet allerede i dag - tilmeld dig herunder!
Vi gør opmærksom på, at eventet foregår på svensk. 

For at forstå din kat, kan det sommetider være nødvendigt, at handle og tænke som en kat. Så bliver det meget lettere at tyde, hvad kattens forskellige adfærd betyder, og hvordan vi kan bidrage til at styrke eller udvikle dem. Vi katteforældre kan sommetider glemme vores firbenede venner, ofte helt uden at tænke over det. Det kan betyde, at katten begynder at undgå os eller påtage sig forskellige typer adfærd, som vi helst ikke vil have dem til. 

Din kat bider dig måske, når du vil kæle med den, tisser på steder, som du ikke ønsker, at den skal tisse på eller skriger i tide og utide. På dette KatteTræf vil Susanne guide dig til bedre at forstå din kat og dens adfærd. Du får gode råd til, hvad du bør begynde at gøre, stoppe med at gøre og hvad du skal være opmærksom på. Alt det, der skal til, for at du og din kat kan få det endnu bedre sammen. 

"Det er et mirakel"
"Jag har pratat med många uppgivna och förtvivlade kattföräldrar som gått till veterinären där de inte hittar något medicinskt fel och de få då höra att det sitter i huvudet på din katt”, fortæller Susanne. "Fast då ger det extra tillfredställelse att kunna hjälpa till. ”Det är ett mirakel”, sa en dam till mig när katten efter många års kissande på fel ställen valde att kissa på sin kattlåda, efter bara en liten förändring i hemmamiljön som var enkel att fixa till", fortsætter hun.

Hvad betyder kattens ansigtsudtryk?
Susanne præsenterer også hovedbudskaberne og den vigtigste viden i et stort stort studie fra University of California, hvor man studerede kattes ansigts- og kropssprog. Hvilke af kattens ansigtsudtryk er egentlig venlige og hvilke er det modsatte?

De nyeste trends fra katteverdenen!
Du får også sidste nyt fra InterZoo i Nürnberg, verdens største indkøbsmesse for dyrebutikker. Susanne vil være der for at lede efter nyheder og de sidste nye trends inden for katteverdenen. 

Denne aften vil du også lære mere om...

  • ...hvorfor katten bider, når du vil kæle med dem
  • ...hvordan du gør din kat mere hyggelig og samarbejdsvillig 
  • ...ting du i hvert fald ikke skal gøre

Vi kommer også til at have en spørgerunde, hvor Susanne svarer på dine spørgsmål. Sørg for at stille dine spørgsmål allerede når du tilmelder dig i formularen herunder. I slutningen af eventet har du også mulighed for at vinde en eksklusiv Online Guldrådgivning med Susanne. 

Online Kattetræf: Hvordan du skaber en bedre relation med din kat på 10 dage

Lær, hvad du kan gøre, for at få et endnu stærkere bånd med din kat

Dato: tirsdag den 14. maj 2024Susanne
Tid: kl. 18:00 - 19:00
Sted: Online - Helst på din computer, men mobil eller tablet går også an
For hvem: For dig, der elsker katte og sandsynligvis deler hjem med en - eller flere

Vi gør opmærksom på, at eventet foregår på svensk, da Susanne er svensk. 

Det koster ikke noget at deltage i Online Kattetræf for dig, der er abonnent på FELIWAY Blog & Venner. Er du det ikke, bliver du det automatisk, når du tilmelder dig eventet - og det koster naturligvis heller ikke noget at være abonnent. Som abonnent modtager du de nyeste blogartikler om katteadfærd og det gode katteliv, invitationer til events som dette og lignende, konkurrencer m.m. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde dig igen. 

Kommentér