Vil du abonnere på vores blog?

Online KatteTræf: Fra kattebakken til sofaen - opklar kattens tissemysterier

Har du også hevet dig i håret mange gange, i en forsøg på at forstå, hvorfor visse katte vælger at tisse andre steder end i kattebakken? Det kan være i sofaen, sengen eller på de nye gardiner. Det er uden tvivl et problem for os katteforældre, når katten tisser andre steder, men kan det også være et problem for katten?

Den 5. november 2024 er det igen tid til Online KatteTræf med den svenske, certificerede katteadfærdsrådgiver, Susanne Hellman Holmström. Som certificeret kattepsykolog, er "fejl-tissende katte" det, Susanne arbejder mest med. Faktisk så meget som hos 90% af de katte hun rådgiver om. Så spørgsmålet er: Kan du, som katteforælder, gøre noget for at undgå, at den sker, og kan du få tisseriet til at stoppe, når det allerede sker? Den korte svar er, ja, det kan du! 
FELIWAY Online KatteTræf den 5. november 2024, kan du blive meget klogere på dette vigtige emne. 

Du kan sikre dig en plads til eventet allerede i dag - tilmeld dig herunder!
Vi gør opmærksom på, at eventet foregår på svensk. 

Ved du, om dit hjem er kattevenligt?

Kattenes verden er fantastisk, men sommetiden kan vi opfatte den som lidt hemmelig og mystisk. Men kattes adfærd taler faktisk et tydeligt sprog, hvis vi bare lærer at forstå dem og lærer at forstå, hvorfor de pludselig gør, som de gør. Denne aften vil Susanne give dig nyt indblik i kattes behov, set fra kattens perspektiv. Susannes egen kat, Hjärtrud, vil forklare, hvordan hun ønsker, at et katte-venligt hjem skal se ud. Tror du, at du har et katte-venligt hjem eller kan det måske endda være katte-uvenligt? Din kat kender allerede svaret, og efter denne time gør du også. 

Denne aften skal vi opklare følgende tissemysterier:

  • Hvilken "tisse-type" er din kat?
  • Hvilken type kattebakke vil din kat helst have?
  • Skal kattens toilet være der, hvor dit toilet er, eller et andet sted?
  • Hvordan tænker og agerer katte i forskellige situationer?

Vi kommer også til at have en spørgerunde, hvor Susanne svarer på dine spørgsmål. Sørg for at stille dine spørgsmål allerede når du tilmelder dig i formularen herunder. I slutningen af eventet har du også mulighed for at vinde en eksklusiv Online Guldrådgivning med Susanne og produkter fra FELIWAY. 

Online KatteTræf: Fra kattebakken til sofaen - opklar kattens tissemysterier

Dato: tirsdag den 5. november 2024Susanne
Tid: kl. 18:00 - 19:00
Sted: Online - Helst på din computer, men mobil eller tablet går også an
For hvem: For dig, der elsker katte og sandsynligvis deler hjem med en - eller flere

Vi gør opmærksom på, at eventet foregår på svensk, da Susanne er svensk. 

Det koster ikke noget at deltage i Online Kattetræf for dig, der er abonnent på FELIWAY Blog & Venner. Er du det ikke, bliver du det automatisk, når du tilmelder dig eventet - og det koster naturligvis heller ikke noget at være abonnent. Som abonnent modtager du de nyeste blogartikler om katteadfærd og det gode katteliv, invitationer til events som dette og lignende, konkurrencer m.m. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde dig igen. 

Kommentér